Varor som levereras på pall och långgods kör vi hem till dig eller byggarbetsplatsen via fraktalternativet ”Hemleverans” eller ”Turbil”. Fraktmetoden anpassas efter leveransen. Här har vi sammanställt vad du kan förvänta dig när du handlar byggvaror med frakt av oss.

Varje droppe nyttig

Väljer du frakt med vår turbil blir varje droppe bränsle nyttig. Dessutom det mest ekonomiskt förmånliga för dig. Och oss. Om du beställer med lite framförhållning samlar vi nämligen ihop alla fjärrfrakter som ska i samma väderstreck. Vi fyller flaket, lastar i ruttens riktning, så har du din order inom 14-21 dagar. Vi är inte fullkomliga men har tydliga ambitioner framåt. Tack för att du tänker som vi. Sunt.

Du väljer om du vill ha leverans inom 14 dagar, Turbil 14, eller inom 21 dagar, Turbil 21.

När vi levererar med våra turbilar ingår följande i fraktpriset

  • Telefonavisering
    Du behöver inte vara på plats vid leverans. Chauffören aviserar leveransen på telefon strax innan lossning, då även lossninganvisningar kan ges.
  • Lossning till mark
    Vi levererar till angiven leveransadress, lossning till mark på tomtgräns ingår i våra turbilsleveranser. Förutsätter farbara vägar för lastbil.
  • Väderskyddad leverans
    I våra leveranser är alltid godset väderskyddat, och kan stå ute utan att ta skada.

Du väljer fraktsätten Turbil 14 eller Turbil 21 i samband med din beställning. Valet görs i kassan, och valbara fraktsätt beror på postnumret till leveransadressen.