Leveransalternativ

Vi hjälper dig med leverans, oavsett om du handlar online eller i butik. Tänk på att när du handlar online kommer de leveransalternativ som är tillgängliga för dig att visas när du fyllt i ditt postnummer i kassan. Leverans sker till platser inom Sverige. Leveransalternativen kan variera beroende på ditt postnummer och på varorna du har beställt.

Närområde = Vi erbjuder extra bra villkor på frakter i vårat närområde med postnummer mellan 55001…55810 samt 56101…56193.

DHL/Sandahls = Leverans till fast pris i hela Sverige.

Hämta i butik

Du kan alltid välja det fraktfria leverans-alternativet ”Hämta i butik” och själv hämta varorna i vår butik i Lyckås. Vi erbjuder också lån av kärra (öppen utan galler).

Pall/stora gods

Leverans hem/byggarbetsplats

Få dina varor levererade till ditt hem eller byggarbetsplats med kranbil eller annan lämplig transport beroende på varuslag och postnummer. Vi erbjuder extra bra villkor på frakter i vårat närområde med postnummer mellan 55001…55810 samt 56101…56193.

Var noga med att kontrollera varorna, att de är hela och felfria innan du signerar kvittensen att du mottagit leveransen. Om skada upptäcks på varan skall detta anmälas till chaufför omgående. Skulle skada upptäckas senare skall detta anmälas till Sunda Byggvaror inom max 5 dagar efter mottagen leverans.

Priset på leveranser på pall beräknas utifrån mängd och varuslag. Om du har några frågor kring leverans tveka inte att kontakta oss på info@sundabyggvaror.se

Paket (DHL Service Point)

För paket erbjuder vi leverans till närmaste utlämningsställe med DHL. Alternativt till företag om detta anges vid beställning.

Långgods

Till långgods – som överstiger 120 cm längd – erbjuder vi frakt till postnummer mellan 55001…55810 samt 56101…56193. Detta sker med kranbil till en fast fraktkostnad. Till övriga Sverige erbjuder vi frakt via DHL eller Sandahls till fast pris.

Leveranstid

Om beställd vara finns i lager så skickar vi normalt din order från vårt lager inom 1–2 vardagar. Dock kan leveranstider variera mellan produkter så för mer exakt leveranstid se produktsida.