Leveransalternativ hos Sunda Byggvaror

Vi hjälper dig med leverans, oavsett om du handlar online eller i butik. Tänk på att när du handlar online kommer de leveransalternativ som är tillgängliga för dig att visas när du fyllt i ditt postnummer i kassan. Leverans sker till platser inom Sverige. Leveransalternativen kan variera beroende på ditt postnummer och på varorna du har beställt.

Hämta i vår butik

Du kan alltid välja det fraktfria leverans-alternativet ”Hämta i butik” och själv hämta varorna i vår butik i Lyckås. Vi erbjuder också lån av kärra (öppen utan galler).

Hemleverans

Få dina varor levererade till ditt hem eller byggarbetsplats med kranbil eller annan lämplig transport beroende på varuslag och postnummer.

Lossning till mark ingår till tomtgräns förutsatt att det finns farbar väg för lastbil och godset från oss är alltid vädertätat. Ni behöver ej vara på plats när godset levereras. Chauffören aviserar leveransen strax innan lossning och då kan lossningsanvisningar även ges.

Turbil

Om du inte har lika bråttom med din leverans kan du välja turbil. Då samlastar vi din order med andra ordrar i samma område och levererar varorna inom 14 respektive 21 dagar. Du får ett lägre fraktpris och vi sparar på miljön genom optimerade leveranser. Läs mer om våra turbilar.

Utlämningsställe

Detta alternativ gäller endast paket. Paketet kan hämtas upp på närmaste utlämningsställe. Mer information om din leverans kommer via mail så snart din order har behandlats.

Leveranstid

Om beställd vara finns i lager så skickar vi normalt din order från vårt lager inom 1–3 vardagar. Dock kan leveranstider variera mellan produkter så för mer exakt leveranstid se produktsida.