fbpx

Vi använder cookies. Läs mer på cookie policy.

Kom igång med vårbygget

Vårsolen börjar visa sig, och det är dags att komma igång med vårens projekt. Vi har fyllt butiken och brädgården med sunda och kvalitativa material.

Här har vi samlat lite exempel på produkter som vi tror att du kommer gilla. Välkommen till vår butik utanför Huskvarna, eller köp direkt på vår webbplats!

Ytterpanel

Hos Sunda Byggvaror hittar du både grundmålade och obehandlade ytterpaneler. Vi grundmålar med linoljegrund, järnvitriol eller röd slamfärg så du kan färdigstryka med önskad färgtyp. Botanisera i vårt sortiment av funkispanel, slätspont, pärlspont, dubbelfasspont och finsågad ytterpanel.

Tralldäck och verandor

Kärnfurutrall är en perfekt produkt för tralldäck utomhus. Den är obehandlad, kärnan i furan ger naturlig impregnering och och trallen behöver därför ingen behandling. Kärnfurutrallen bleknar med tiden, och får en vacker silvergrå nyans. Ett eventuellt räcke till din veranda eller uteplats kan du bygga med hjälp av våra överliggare och stolpar i furu, så har du uteplatsen klar till sommaren.

Färg och ytbehandling

Behöver du fixa till en linoljefärgsmålad fasad, stryka slamfärg eller tjära staketet. Hos Sunda Byggvaror hittar du ett brett utbud av färg och ytbehandling.

Vi bryter linoljefärg i önskad kulör. I butiken har vi massor med uppmålade färgprover för att underlätta kulörvalet. Vi har också penslar och andra måleriverktyg. Här är några exempel:

Kalkbruk

Nu är snart temperaturen för utvändiga putsningsarbeten eller kalkavfärgningar rätt. Hos oss hittar du kalkbruk i olika styrkeklasser och för olika ändamål samt såklart kalkfärg för alla typer av kalkbaserade underlag.

Målarverktyg

Rätt verktyg gör jobbet bättre, mer effektivt och roligare. Vi har samlat våra favoriter från Speedheater.